Rendezvényhelyszín:

Az Állatkert új zoopedagógiai bázisa, az Ökoturisztikai Látogatóközpont kibővült szolgáltatással várja a rendezvényhelyszín kereső magánszemélyeket, családokat és vállalkozásokat. A több, mint 500 négyzetméteren elhelyezkedő Látogatóközpont épülete alkalmas lakodalmak (sőt házasságkötési szertartások), vállalati- és magánjellegű rendezvények (csapatépítők, konferenciák, bálok, családi események, iskolai programok, osztálytalálkozók) szervezésére.

Bérelhető helyszínek:

·         170 m2-es rendezvényterem tálalókonyhával és okos TV-vel

·         32 m2-es előadóterem okos TV-vel

·         33, illetve 35 m2-es tematikus foglalkoztató helyiségek

 

További információ: Kovács Ágnes, 30/303-54-82

 

Az Ökoturisztikai Látogatóközpont a „Társadalmi és környezeti szempontból fenntartható turizmusfejlesztés Jászberény és Jászdózsa települések összefogásával” elnevezésű projekt keretén belül épült.

Kis állatkert – nagy élmény!

Állatkertünk célja, állatainknak a lehető legjobb körülmények között tartása és bemutatása, ezért kifutóink a természetes élőhelyeket utánozva tágasak és környezeti elemekkel gazdagítottak. A hely szűke miatt a nagytestű állatokat kistestűek váltották fel, így a látogatóink egy szép, családias hangulatban eltöltött nap megismerkedhetnek azzal, hogy „kicsiben” is milyen sokrétű és színes az élővilág.

Copyright 2022 – Minden jog fenttartva – Az oldalt készítette: