HÜLLŐ HÁZ- Adománygyűjtés

A lezárások óta sajnos nem tudtuk újra megnyitni az Éjszakai házat, melyet most a FIEGE Nemzetközi csapatának segítségével „Hüllőház”-ra keresztelve teljesen megújíthatunk. A nemzetközi csapat célja, hogy az állatbemutató hely újra látogatható legyen,  kicsik és nagyok sok-sok különleges életmódú állattal ismerkedhessenek meg és tanulhassanak róluk. A sokak által még Zoo Kuckóként ismert, jelenleg Éjszakai házként működő bemutatóhely állapota már nem teszi lehetővé, hogy abban látogatókat fogadjon az Állatkert, jelentős felújításra szorul.

A FIEGE Kft. egyik nemzetközi projekt csapatának segítségével most adományokat gyűjtünk a ház felújítására és újranyitására.

A németországi székhelyű FIEGE egy nemzetközi logisztikai szolgáltató több mint 23.500 munkavállalóval. A cég jelenleg 135 helyszínen, 15 országban képviselteti magát. Ebben az évben a FIEGE Nemzetközi csapata (FIT- Fiege International Team) – egy 11 fiatalból álló csoport különböző FIEGE telephelyekről és országokból – úgy döntött, hogy egy közösségközpontú projektbe kezd és adományokat gyűjt az Álaltkertünk Hüllőházának felújítására.

Adományoddal Te is segíthetsz nekünk az alábbi linken:

ADOMÁNYOZÁS

Jászberényben több üzletben is találkozhattál adománygyűjtő dobozainkkal, melyeket szintén a Hüllőház felújításának támogatására helyeztünk ki. Köszönjük, ha adományoddal Te is támogattad a Hüllőház megújulását!
Ha még nem adományoztál, de szeretnéd a támogatni a projektet, akkor sem vagy elkésve. Felajánlásodat a következő számlaszámon fogadjuk:

Alapítvány a Jászberényi Állat-és Növénykertért

Adószám: 18831645-1-16

Az alapítvány számlaszáma:
MBH Bank Nyrt.: 69500132-10139303

Az átutalás közleménye: FIEGE -Hüllőház

Kis állatkert – nagy élmény!

Állatkertünk célja, állatainknak a lehető legjobb körülmények között tartása és bemutatása, ezért kifutóink a természetes élőhelyeket utánozva tágasak és környezeti elemekkel gazdagítottak. A hely szűke miatt a nagytestű állatokat kistestűek váltották fel, így a látogatóink egy szép, családias hangulatban eltöltött nap megismerkedhetnek azzal, hogy „kicsiben” is milyen sokrétű és színes az élővilág.

Copyright 2022 – Minden jog fenttartva – Az oldalt készítette: